El dijous passat, es va inaugurar el nou local del Casal de l’Eixample, situat ara al carrer València 207, principal 2ona. Telèfon 93. 452. 07. 05
La festa d’inauguració va ser molt lluïda i entranyable, assistint més d’un centenar de persones que varen poder veure l’espai, conèixer les activitats que realitza el Casal i saludar l'Artur Mas que va presidir la inauguració. El casal va ser beneït pel pare Rafael Méndez i van intervenir la seva vicepresidenta, Jeni Ferrer, la diputada al Parlament de Catalunya, Pilar Pifarré, i el president del districte de l’Esquerra de l’Eixample, Gerard Ardanuy. També van assistir el regidor i president de CDC de Barcelona, Joaquim Forn, i la consellera municipal del districte de l’Esquerra de l’Eixample, Teresa Pitarch.

L’acte va ser molt emotiu perquè tothom va tenir un record molt sentit i profund per la presidenta del casal, Dolors Saludas, que s’està recuperant d’una malaltia que va impedir l’assistència a la inauguració. L’esperit treballador i vital de Montserrat Cosiales, administradora del Casal, va fer possible que la inauguració fos perfecte.

Cal fer referència a la tasca importantíssima del Casal a on assisteixen dones i homes a fer activitats diverses i molt interessants, que els permet relacionar-se, gaudir d’allò que els agrada fer i passar unes bones estones d’oci, distracció i formació. Val a dir que el nivell artístic d’algunes de les activitats que realitzen és veritablement superior.

El Casal disposa de Serveis sanitaris i d’altre tipus com podologia, teràpia, massatges, reflexoteràpia, reiki, flors de Bach, massatges metamòrfics, estètica i auxiliar de clínica.

El casal imparteix conferències, organitza espectacles, jocs, teatre i disposa de una coral. També realitza cursos de sardanes, d’artesania com orfebreria i escultura de cera perduda, enquadernació de llibres i revistes, fusta, ceràmica, miralls, flors seques, patchworch, macramé, punt de creu, pintura i un llarg etc.. Igualment, organitza viatges i excursions.

El casal té un lema “Si tu tens un hobby, nosaltres tenim l’espai ..... per compartir amb tu”. Els desitgem molta sort, felicitat i socis !. Qui s’animi que no perdi el temps ...

Podeu mirar les fotos de l'acte des d'aquí.