El pèssim funcionament de l'actual Administració de la Generalitat i el menyspreu dels responsables del Departament de Governació i Administracions Públiques al seu personal, m'han portat a formular una bateria de preguntes orals, a respondre en comissió, per tal que el conseller doni explicacions després d'haver estat preguntant contínuament al respecte per escrit, interpel•lant i proposant resolucions diverses. La respostes han estat decebedores i fan evident que aquesta qüestió no és cap prioritat ni pel departament ni pel seu conseller.

Tanmateix i "casualment", la primera pregunta, sobre l'incompliment de la normativa pel que fa a la publicació de les Relacions de Llocs de Treball del personal de l'Administració de la Generalitat, formulada el 29 de novembre de 2007 i que es publica el dia 18 de desembre en el diari Oficial del Parlament, es respon explícitament publicant aquesta relació en el Diari Oficial de la Generalitat de Cartalunya, el 17 de desembre de 2007. Tota una casualitat!.

M'agradaria molt que em feu arribar els vostres comentaris i opinions perquè aqesta és una qüestió que,tard o d'hora, ens afecta tots.


Podeu trobar les preguntes plantejades en aquest link.

1 comentaris:

garmir ha dit...

Hola Pilar:
Tens una excel.lent web, no entenc com no es generen més comentaris?
Felicitats.