Estrena el seu videobloc amb un video des de l’Estació de Sants on lamenta “la pèssima imatge” que dona Catalunya amb la crisi de Rodalies RENFE



Els esvorancs que repetidament estan apareixent durant els últims dies al servei de Rodalies RENFE poden equiparar-se a la situació política que viu Catalunya just quan fa un any de les darreres eleccions catalanes. Així ho creu Artur Mas que en el seu primer vídeo en el dia de l’estrena del seu nou videobloc ha fet una crida a superar “l’esvoranc de país” pel fet que “a Catalunya li falta lideratge i projecte, saber on volem anar i tenir les persones per poder-ho dur a terme” en una clara referència al president José Montilla.

A la web www.arturmas.cat es pot veure el nou vídeo publicat aquest matí en el que des de l’Estació de Sants de Rodalies RENFE, el president de CiU fa balanç de les conseqüències del primer any del tripartit 2 i reivindica que l’obra pública a Catalunya “es pot fer bé” i es lamenta que l’actual govern socialista “doni una sensació de país que no se’n surt en les coses més elementals”.

Per tot això, i coincidint en què fa exactament un any de les eleccions, l’1 de novembre del 2006, Artur Mas també expressa el seu compromís “d’oferir un bon projecte a la ciutadania catalana” i de “situar a Catalunya allà on els catalans es mereixen”. Tot això per lluitar contra una sensació generalitzada “fins i tot entre els votants del propi tripartit en el seu moment” que l’actual balanç polític a Catalunya “és d’una considerable decepció”.

Com a símbol emblemàtic que José Montilla no pot acreditar bona gestió després del seu primer any de president del govern tripartit, Artur Mas ha triat l’Estació de Sants de Barcelona, punt d’arribada del “bunyol immens” de les obres del Tren de Gran Velocitat i que avui encara pateixen “milers i milers i milers de persones”.

Contra “la sensació de fatalitat” amb l’obra pública



“D’obra pública a Catalunya durant molts anys se n’ha fet”, diu Mas, que tot i reconèixer que “potser no tota la que calia” assegura que “la sensació de fatalitat” que tenen molts ciutadans davant de les obres “no és veritat”. Per al president de CiU el problema és que “des del tripartit i des dels governs socialistes s’interfereix fins a ofegar pràcticament la iniciativa tècnica de molta gent de les empreses, tècnics i professionals”. I si a això hi afegeixes “les presses per inaugurar i tallar la cinta a qualsevol preu” s’acaba generant “una pèssima imatge de país”.

Per això, i recordant els talls de subministrament, el caos a l’aeroport, el caos de rodalies, regionals i FFGG, el líder de CiU fa una crida als catalans perquè a les properes eleccions “no en surtin premiats els responsables de tot això” i mostra la seva convicció que Convergència i Unió pugui acabar “oferint prou confiança a la gent” i confirmar que “hi ha coses que es poden fer molt diferents i molt millor”.