Els grups. parlamentaris que donen suport al Govern han rebutjat a la Comissió d'Afers Institucionals la compareixença del secretari General d'aquest departament, demanada per Pilar Pifarré, per tal que expliqui el motiu dels continuus cessaments d'alts càrrecs, personal funcionari de lliure designació, càrrecs de comandament que han accedit als llocs per concurs de mèrits, i altres funcionaris. La diputada ha manifestat que la tasca complexa, específica i tan especialitzada d'aquesta Secretaria, exigeix una explicació de la causa de la gran quantitat de persones cessades o que han marxat quan han tingut l'oportunitat.
La sol.licitud s'ha denegat amb l'argumentació que fa pocs dies es va presentar una interpel.lació al Govern la resposta a la qual ja va proporcionar explicacions al respecte. La diputada, tot i haver-ho tractat en la interpel.lació, considera que no va obtenir cap resposta sobre la qüestió, fet qüe es pot comprovar a la transcripció penjada a la web del Parlament".

1 comentaris:

Anònim ha dit...

El debat continua. Fa dies que vens denunciant les irregularitats en aquest tema, però això ja no té delicte. Si s'amaguen i rebutgen la compareixença d'Oliveras és pq alguna cosa no volen explicar o pretenen evitar, pq sinó, no entenc per què voldrien amagar el cap sota l'ala. Fa tuf Pilar, fa tuf....